WATER DETECTIVES- eTWİNNİNG PROJECT

Su Dedektifleri Projesi'ne İlk Adımı Attık

01.05.2024 87

Okulumuzun gururuyla, Water Detectives projesi, danışman öğretmenimiz Nursen Coşkun önderliğinde resmen başladı. Öğrencilerimiz su kaynaklarını koruma ve sürdürülebilir su yönetimi konularında önemli bir misyon üstleniyorlar.

Projemizin ilk adımı, öğrencilerimizin çevremizdeki su kaynaklarını incelemek ve suyun önemini anlamak için yerel su kaynaklarına ziyaretlerle başladı. Bu süreç boyunca, danışman öğretmenimiz Nursen Coşkun'un rehberliği ve desteği, öğrencilerimizin bilinçlenmelerinde büyük bir etken oldu.

Proje hakkında konuşan danışman öğretmen Nursen Coşkun, "Bu proje sadece su kaynaklarına olan bilincimizi artırmakla kalmayacak, aynı zamanda öğrencilerimize sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunma fırsatı sunacak" dedi.

Öğrencilerimiz ise projenin başlaması nedeniyle duydukları heyecanı ifade ederken, çevreye olan sorumluluklarını yerine getirmenin önemini vurguladılar. "Suyun kıymetini anladık ve onu korumak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi bir öğrenci.

Projeye katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. Su Dedektifleri olarak, su kaynaklarını koruma ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etme konusundaki taahhütlerimizi sürdüreceğiz. İlerleyen dönemlerde projemizin gelişmelerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.