EVER GREEN FUTURE eTWINNING PROJESİ

01.05.2024 112

EVER GREEN FUTURE eTwinning projesi, okulumuz biyoloji öğretmeni Nurşen COŞKUN danışmanlığında 6 öğrenci ekibinin Sırbistan ve Türkiye ortaklarıyla birlikte yürüttüğü bir proje olup, çevre bilincini artırmayı, yeşil enerji kaynaklarını tanıtmayı, sürdürülebilir bir gelecek için fikirler üretmeyi ve farklı kültürlerden öğrencilerle işbirliği yapmayı amaçlamaktadır. Proje kapsamında, öğrenciler çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek, araştırmalar yapacak, sunumlar hazırlayacak ve yaratıcı ürünler ortaya koyacaklardır. Proje sonunda, öğrencilerin çevre sorunlarına karşı duyarlılıkları, yeşil enerji kaynaklarına yönelik bilgileri, yabancı dil becerileri ve kültürlerarası iletişim yetenekleri gelişecektir.

Projenin başlangıç tarihi 1 Aralık 2023, bitiş tarihi ise 31 Mayıs 2024 olarak belirlenmiştir. Proje süresince, öğrencilerin yaptıkları çalışmalar ve elde ettikleri sonuçlar eTwinning platformunda paylaşılacaktır. Proje, ulusal ve Avrupa etiketleri almayı hedeflemektedir. Proje, okulumuzun eğitim vizyonunu yansıtan bir proje olup, öğrencilerimizin geleceğe hazırlanmasına katkı sağlayacaktır. Bu projenin örnek alınması ve yaygınlaştırılması için çalışmalarımız devam edecektir.