ERASMUS+ PROJEMİZ KABUL EDİLDİ

07.02.2024 178

Hazır Ol! Fırsatları Yakala! Erasmus+ Girişimcilik projemiz ile Ankara İl Milli Eğitim Akreditasyonu Konsorsiyum Üyeliğine Seçildik!

Portekiz, İtalya ve Yunanistan ortaklığında yürütülecek Erasmus+ projemiz öğrencilerimizin girişimcilik alanında uluslararası deneyim kazanmasına olanak sağlayacak.

Projenin Konsorsiyum Üyesi olarak okulumuz gençlerin ve eğitimcilerin girişimcilik becerilerini geliştirecek çeşitli faaliyetleri yapmak üzere hareketlilik gerçekleştirecektir.

Proje yürütücüsü Nurşen Coşkun, gençlerin ve eğitimcilerin girişimcilik alanındaki potansiyellerini ortaya çıkarmak için heyecanla çalışmalarına başladı. Öğretmenimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Katkılarından dolayı okul müdürü Durmuş Bozkurt ve müdür yardımcısı İsmail Yıldız’a teşekkür ediyoruz.