ATAMIZI ANDIK

11.11.2023 433

Büyük komutan, büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla okulumuz bahçesinde başlayan törenimiz, Okul Müdürümüz Durmuş BOZKURT'un konuşması ve bir öğrencimizin okuduğu şiirin ardından konferans salonunda devam etti.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ayşenur N. Ö.'a, Müzik Öğretmenimiz Pelin G.'e, Atamızın sevdiği şarkıları seslendiren Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sinan G.'ya, okul panolarımızı hazırlayan ve konferans salonumuzu günün anlamına göre düzenleyen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Eda B.'e, desteklerini esirgemeyen okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu güzel program için teşekkür ederiz.